facebook twitter googleplus

Ak Parti Belediye Başkan Adayları İstanbul Artvinliler Dernekler Federasyonu’nu Ziyaret Etti

Politika

2018-07-13 14:56:15
Ak Parti Belediye Başkan Adayları İstanbul Artvinliler Dernekler Federasyonu’nu Ziyaret Etti
İLGİLİ HABERLER
İletişim-Bilişim Devrimi


Ak Parti Artvin belediye başkan adayı Mehmet Kocatepe, adaylığı açıklanır açıklanmaz İstanbul Artvinliler Dernekler Federasyonu’nu ziyaret etti. Kocatepe, yaklaşık yüz kişiye açıklama yaparak İstanbul’daki hemşerilerinden seçimi kazanabilmesi için de

 Metin Kar başkanlığındaki İstanbul Artvinliler Dernekler Federasyonu, birbirinden önemli isimleri ağırlamaya devam ediyor. Derneğin bu seferki konuğu, Artvin belediye başkan adayı Mehmet Kocatepe oldu. Kocatepe, derneğe gelen hemşerileine Artvin’le ilgili güncel soruların çözümünü somut projelerle açıkladı. Kocatepe, dernekteki iki saatlik çalıştaydan sonra federasyondan ayrıldı.

Dernek çalıştayına Kocatepe’nin yanı sıra İstanbul Fatih belediye başkan aday adayı Fikret Baydarman da katıldı. Baydarman uzun yıllardan sonra gittiği Artvin’I çok beğendiğini ve Fatih’te adaylığını beklemekte olduğunu ifade etti. Fatih’te ikamet eden Artvinli hemşeriler de destek için dernekteki yerlerini ald. Dernekte Mehmet Kocatepe ve Fikret Baydarman, Artvin misafirperverliğine yaraşır şekilde ağırlandı ve hemşeriler tarafından başarılar dilendi.

Mehmet Kocatepe için düzenlenen çalıştaya Artvinli iş adamları Osman Atalay, Hüsamettin Çelik, Kayabey Kaya, Osman Turan, Akın Varan, Artvinliler Hizmet Vakıf Başkanı Hakan Bekar, Artvin Orta ve Civar Köy Dernek Başkanı İsmail Dalkılıç, Ataşehir Artvinliler Dernek Başkanı Mahsur Yazar, Yusufeli İlçesi Altı Parmak Köyü Dernek Başkanı Şaban Topbaş, Üsküdar Artvinliler Derneği İkinci Başkanı Mehmet Kılınç, Artvin Dernek Federasyon Başkanlarından Sedat Mısır, Artvin Kurucu Başkanı Selahattin Aydın, Av. Kalender Karadenizoğlu, LDP Ümraniye İlçe Başkanı Hazım Kurdoğlu ve yerel basın katıldı.  Adaylara başarılar dilenmesi sonrasında ziyaret sonlandı.

Kaynak:
Etiketler : ,
Yorum Yaz
Bu habere hiç yorum yapılmamış. İlk yorum yapan siz olun!

VİDEO GALERİ



YAZARLAR

  • Alptekin DaşargölAlptekin DaşargölTest
  • Üretken İnsanlarÜretken İnsanlarBir Dünya Yaratır Kadın
  • Özcan SaralÖzcan SaralCemaatin Vurucu Timi
  • Nurcan CanpulatNurcan CanpulatSiyaset ve sektörel gözlem
Alptekin DaşargölTest

FOTO GALERİ

Kapat