facebook twitter googleplus

Ünlü Sanatçi Ak Partide Ataşehir' den Aday Adayı

Politika

2018-07-13 14:57:25
Ünlü Sanatçi Ak Partide Ataşehir' den Aday Adayı
İLGİLİ HABERLER
İletişim-Bilişim Devrimi


Ünlü Sanatçı Erol Karlı İle Siyaset Üzerine Röportaj Ünlü Televizyon ve Tiyatrocu Sanatçısı Erol Karlı Ak Parti Ataşehir belediye meclis üyeliği aday adaylığıyla ilgili siyasi olarak neden aday olduğu noktasında kısa bir roportaj yapıldı .

 
 

 

 Haberin Sesi Gazetesi: Bizi kırmayıp bu röportajı kabul ettiğiniz  için  çok teşekkür ediyoruz. Ataşehir belediye meclis üyeliğine aday adayı oldunuz. Bu kararı almanızın  nedenini açıklarmısınız

Erol karlı: “Mensubu olduğum Ak Partimin sanat camiası ile arasında uzun bir boşluk olduğunu görüyorum. Bu boşluğun mutlak doldurulması gerekir.
Bireysel iletişim toplumsal gelişim değişim ve dönüşümün. Mükemmel bir aracı olan sanatın farkındalığını göstermek.
Sanatçılarla iktidarın birlikte hizmet edebileceğini gösterebilmek.

Haberin Sesi Gazetesi: Peki neden Ak Parti?

Erol Karlı: 11 yıldır iktidarda  daha devam edeceğini düşünüyorum. 11 yıldır sanatla arasındaki mesafe dahada açıldı. Ben bu duruma daha fazla kayıtsız kalamazdım Burada biz sanatçıların köprü olması gerekiyor. Ülkenin iktidarıyla sanatçısı omuz omuza hizmet etmeli. Sanatçı eleştiri görevini de yapmalı lakin kaos yaratacak söylem ve eylemlerden uzak olunarak, yapıcı eleştiri yapacağız. Amma yabancı güçlere karşıda devlet millet tek yürek olmamız gerek.
Haberin Sesi Gazetesi: İktidarın on bir yıl daha devam edeceğini düşünme nedeniniz nedir?

Erol Karlı: On  bir yıl önceki Türkiye ile bu günkü arasında çok değişim var. İktidar her seçimde oyunu yükseltiyor .Eskiden iktidarları baronlar kurardı .Emir eri gibi kullanırlardı Hatda iş adamları başbakanları eşofmanla uğurlarlardı . Şimdi iş değişti herkez yerini sınırını biliyor. Faili meçhul cinayetler olmuyor. Tanklar demokrasiye balans ayarı vermiyor. Devlet polis eliyle işkence yapmıyor. Develiasyonlar olmuyor.
Kısacası yılmayan yorulmayan koşan coşan bir iktidar var.

Haberin Sesi Gazetesi: Peki bundan sonra sanatçılar sokaklarda açlıkdan ölmeyecek diyebilecek miyiz?

Erol Karlı: Evet bu ülkenin en büyük ayıplarından birisiydi. Bu iktidar döneminde sanatçılar lehine güzel kazanımlar oldu. Artık yardımcı oyuncuların dahi işe gittikleri günlerin SGK primleri yatırılıyor. Sosyal politikalar anlamında mesafe alındı. Sanatçılar malül olduğunda maaş alabilecekler. B u haklar yasal olarak verildi, çok şükür. Artık sanatçılar açlıktan ölmeyecek diyebiliriz.
Haberin Sesi: Peki sizinle bu yolda yürüyen başka sanatçılar varmı ?

Erol Karlı: Şimdi bazı dostlar var ama dizilerden rol alamayız, kaygısıyla saklıyorlar kendilerini. Şimdi onları deşifre etme hakkım olamaz. Yapımcılarda var onların işleri tıkırında. Necati şaşmaz saklamadı kendini. Diğerleri iş kaygısıyla saklıyorlar. Tabi saygı duymalıyız. Son sözüm bu ülke hepimizin. Ülkemizi seviyoruz devletimize bağlıyız.” Açıklama yaptı.
Kaynak:
Etiketler : ,
Yorum Yaz
Bu habere hiç yorum yapılmamış. İlk yorum yapan siz olun!

VİDEO GALERİ



YAZARLAR

  • Alptekin DaşargölAlptekin DaşargölTest
  • Üretken İnsanlarÜretken İnsanlarBir Dünya Yaratır Kadın
  • Özcan SaralÖzcan SaralCemaatin Vurucu Timi
  • Nurcan CanpulatNurcan CanpulatSiyaset ve sektörel gözlem
Alptekin DaşargölTest

FOTO GALERİ

Kapat