facebook twitter googleplus

Sanatçı Farkı

Politika

2018-07-13 15:01:21
Sanatçı Farkı
İLGİLİ HABERLER
İletişim-Bilişim Devrimi


AK Parti Ataşehir yerel yönetimlerde halka kullanılmak istenilen siyasi sloganda Belediye meclis adayları ve partililerinin katılımıyla düzenlenilen slogan programında 2’ci olana Erol Karlı“Ataşehirde sorun olmaz imar tapu. Çözer hepsini Nimetullah T

 
 Haberin Sesi Gazetesine yapılan röportaj açıklamasında Ünlü sanatçı Erol Karlı AK Parti Ataşehir ilçenin düzenlemiş olduğu slogan yarışmasında 2’ci olarak dereceye girdiniz. Plaketinizi aldınız hayırlı olsun. Ataşehirde sorun olmaz imar tapu. Çözer hepsini Nimetullah Topu” sloganın doğru olduğuna nasıl karar verdiniz? Açıklamasında Sanatçı Erol Karlı: “Ataşehirimiz çok yeni bir ilçe. Atatürk mahalle dışında tüm mahallelerde çarpık yapılaşma var . Bildiğiniz üzere iktidarımız kentsel dönüşüm kararı alarak bu konuyu çözmeye baş koydu.”

Haberin Sesi Gazetesi Kaç Yıldır Ataşehir İlçesinde İkametgah Etmektesiniz?

Karlı, “ 20 yıldır Ataşehirde ikamet ediyorum. STK’lar olsun, sanat olsun, siyaset olsun, ticaret olsun, bu alanların tamamında birebir yoğun ilişkilerim olduğu için, halkın beklentilerinden bilen yaşayan olarak haberdarım. İmar sorunu yoğun olarak bölgemizde var. Öncelikli bir sorun. O nedenle bu sorunu işlemek istedim.”

Haberin Sesi Gazetesi Ataşehirli Hemşerilerinize Mesajiniz

 Karlı, “Son sözüm bu ülke hepimizin. ÜLkemizi seviyoruz devletimize bağlıyız. Erenlerle alperenler binlerce yıldır can ile canandır. Can ile cananın arasına nifak sokan en büyük düşmandır . Bize bu imkanı verdiğiniz için çok teşekkür ederiz .Tüm canlara selam olsun.”Açıklama yaptı.

Haberin Sesi Gazetesi yayın kuruluşu olarak sağlık ve başarılarının siyasette devamını temenni ediyoruz. 

Kaynak:
Etiketler : ,
Yorum Yaz
Bu habere hiç yorum yapılmamış. İlk yorum yapan siz olun!

VİDEO GALERİ



YAZARLAR

  • Alptekin DaşargölAlptekin DaşargölTest
  • Üretken İnsanlarÜretken İnsanlarBir Dünya Yaratır Kadın
  • Özcan SaralÖzcan SaralCemaatin Vurucu Timi
  • Nurcan CanpulatNurcan CanpulatSiyaset ve sektörel gözlem
Alptekin DaşargölTest

FOTO GALERİ

Kapat