facebook twitter googleplus

Batan Gemiden, Önce Fareler Kaçacak

Politika

2018-07-13 15:19:48
Batan Gemiden, Önce Fareler Kaçacak
İLGİLİ HABERLER
İletişim-Bilişim Devrimi


H.Avni Sipahi'nin “ Batan gemiden, önce fareler kaçacak. Bu gemiyi terk etmeyeceğiz. Nefsimize hakim olacağız. Nefsimize yenik düşmeyeceğiz. Bu gemiyi terk edenleri, bu halk hayin ilan eder.”

 
 CHP Çekmeköy'de günlerdir süren belirsizlik sona erdi. CHP’nin Çekmeköy adayı Seyfettin Yıldırım oldu. Hüseyin Avni Sipahi'nin adaylığına neredeyse kesin gözüyle bakılan Çekmeköy'de ilçe başkanlığının bile tanımadığı bir ismin aday gösterilmesiyle ilgili ilginç iddialar gündemde. 

Uzun süredir Hüseyin Avni Sipahi'nin ismi CHP'nin Çekmeköy adayı olarak geçiyordu. Ancak 17 Aralık operasyonunda Hüseyin Avni Sipahi'nin gözaltına alınması CHP Genel Merkezi'nde bütün planları alt üst etti. CHP Genel Merkezi, yolsuzluk operasyonunda ismi geçen Sipahi'nin yerine başka bir isim arayışına girdi. Son ana kadar adayı netleşmeyen Çekmeköy'ün aday belirleme süreciyle  Kılıçdaroğlu bizzat ilgilenerek Hüseyin Avni Sipah’ye görevlendirdiği aday tanıtım akşamı partililere ilçe başkanlığı önünde katılımıyla havayı fişekler eşliğinde ötübüs üzerinde açıklanıldı.

Aday açıklam açılış konuşmasını CHP Çekmeköy ilçe başkanı Murat Cirav, Hüseyin Avni Sipah, Çekmeköy belediye başkan adayı Seyfettin Yıldırım konuşması sonrasında coşkulu alkışlarla sonlandı.

Ülkeme Daha İyi Hizmet Etme Adına Gönül Huzuru İçinde CHP’ne Katıldım

Önemli açıklamasında Çekmeköy belediye başkan adayı Seyfettin Yıldırım, “20 yıldır genel iktidarı elinde tutan, sorunlara karşı dur demenin zamanı geldi diyenler akın akın pey pey Cumhuriyetimizin koca çınarı kurucu iradenin ocağı CHP’sinde toplanıyor.” Katılma sürecini açıklamasında Seyfettin Yıldırım, “Genel Kemal Kılıçdaroğlu’nun ve İstanbul büyük şehir belediye başkan adayı M.Sargül Cumhuriyetin temel değerleri etrafında birleşme çağrısına birkaç arkadaşımla evet dedim. İlçeme ve şehrime Ülkeme daha iyi hizmet etme adına gönül huzuru içinde CHP’ne katıldım.”

Hüseyin Avni Sipah İle Tanışamamanı Üzüntüsü Ve Ezikliği İçerisindeyim

Hüseyin Avni Sipah ile tanışma sürecini açıklamasında Seyfettin Yıldırım, “Çekmeköy ün sevgilisi, Taşdelenin evladı, Bir hizmet kahramanı gönül insanı Hüseyin Avni Sipah ile tanışma ve elini sıkma şerefine nail oldum.20 yıllık Çekmeköylü iş adamı olarak böyle bir kıymetli şahsiyetle bu yıla kadar tanışamamanı üzüntüsü ve ezikliği içerisindeyim.

Halkın İktidarını Kurup,Hakkın İktidarını Kuracağız.

İki seçimdir önü kesilen Hüseyin Avni Sipah isteğiyle bu seçimlerde huzurunuzda CHP Çekmeköy belediye başkan adayıyım. Çekmeköylülerin tüm desteğiyle bu seçimi alacağız. Hemde açık arayla alacağız.

İstanbul’da Mustafa Sarıgül ile Çekmeköyde kardeşinizle halkın iktidarını kuracağız. Halkın iktidarını kurup, hakkın iktidarını kuracağız.”Açıklama yaptı.

Ama Er Kişi Olmak, Anlı Ak Olmak Başkan Olmak Ayrı Bir Şey Arkadaşlar

Kendi yaşamından açıklamasında Hüseyin Avni Sipah, “ 1969 yılından beri bu büyük imparatorluklara başkent yapan bu şehre sizin gibi Anadolu’dan bir köylü çocuğu olarak göç ettim. Buradaki evler ve yollar yoktu. Fatihin fetih ettiği yerde bize başkanlık yapmak nasip etti. Her kes başkan olabir, Herkes her bir şey olabilir, Ama er kişi olmak, anlı ak olmak başkan olmak ayrı bir şey arkadaşlar.”

Onun Adı Hüseyin Avni Sipah, O Nun Adı Çekmeköy CHP’si.

Genel başkan söylediğini açıklamasında Hüseyin Avni Sipah, “Çekmeköye sen birisini öner istersen kardeşin olsun, ailesi olsun, istersen yakının olsun” dedi. Yanıtıysa Hüseyin Avni Sipah, “Genel başkanım adaylar kimler birisi beylik düzünden, birisi Sancaktepeden, Beşde bizim ilçeden arkadaşımız var. Dışarıdan olmasın onlardan birisi olsun, diye kendisine söyledim. Kendisi onların olamayacağını başka isimlerin olmasını rica etti. Bilidiğiniz gibi son günlerde kamuoyunda iki isim oldu. Sonda genel başkanımız genel merkez tarafından ve parti merkezinde tevecuh görünerek bugünde Seyfettin Yıldırım önemlidir, Onun adı Hüseyin Avni Sipah, O nun adı Çekmeköy CHP’si. Onun adı Murat Civar ve arkadaşları. Bu bana yapılan sevgiyi koltuğu kazandığında bana yapılan sevgileri genç kardeşlerim Seyfettin Yıldırım yapmak zorundasınız. Oda o sevgiyi almak zorunda.”

 

Hüseyin Avni Sipah, Belediye Başkan Adayı Seyfettin Yıldırım’dan konuşmaları sürecinde söz istemesi açıklamasında Hüseyin Avni Sipah, “Paylaşmak berekettir, sevginizi, hizmetlerinizi, gönlünüzü, namusunuzuz hariç bu milletle paylaşın, bu milletle paylaştık mı, gereğini en iyi şekilde yapacaksınız. İkinci isteğimde Allah nasip ederse o koltuğa oturduğunda güne güneşten erken sabah namazıyla birlikte başlayacak yapılmayan işleri ve alınmayan işleri yapacak. O milletin sofrasının lokmasının hizmetinde olacak. O milletin lokmasında, düğününü halayında, cenazesinin duasında olacağını inanıyor ve güveniyorum.”

Ben Hepinizin Bildiği Gibi Zalimlerle Savaştım

Bugünde olduğu gibi ayıramadılar, arıyamıyacaklar. Bu bedeninin musala taşına konulduğu gün sizden ayrılacağım. Ben hepinizin bildiği gibi zalimlerle savaştım. Ama sadece boyun eğmedim onlara, yukarda cenabı Allaha aşağıda da siz kardeşlerime hizmette vermekte boyun eydim. Bundan sonrada böyle olacak. Hiç şubeniz olmasın arkadaşlar.

Batan Gemiden, Önce Fareler Kaçacak

Batan gemiden, önce fareler kaçacak. Bu gemiyi terk etmeyeceğiz. Nefsimize hakim olacağız. Nefsimize yenik düşmeyeceğiz. Bu gemiyi terk edenleri, bu halk hayin ilan eder. Onun için zannediyorlar ki bu gemiyi Seyffetin Yıldırım başkan otobanı kenarında Çekmeköy belediyesi limana sizlerin sayesinde Allahın izniyle getirecektir.”Diye açıklama yaptı.  

Kaynak:
Etiketler : ,
Yorum Yaz
Bu habere hiç yorum yapılmamış. İlk yorum yapan siz olun!

VİDEO GALERİ



YAZARLAR

  • Alptekin DaşargölAlptekin DaşargölTest
  • Üretken İnsanlarÜretken İnsanlarBir Dünya Yaratır Kadın
  • Özcan SaralÖzcan SaralCemaatin Vurucu Timi
  • Nurcan CanpulatNurcan CanpulatSiyaset ve sektörel gözlem
Alptekin DaşargölTest

FOTO GALERİ

Kapat