facebook twitter googleplus

Kemal Kılıçdaroğlu:'AK Parti ile koalisyon ihtimali zayıf'

Politika

2018-07-13 17:41:57
Kemal Kılıçdaroğlu:'AK Parti ile koalisyon ihtimali zayıf'
İLGİLİ HABERLER
İletişim-Bilişim Devrimi


CHP lideri Kemal Kılıçdaroğlu AK Parti ile koalisyon açıklamasında bulundu.Kılıçdaroğlu'na Ak Parti ile koalisyon mümkün mü sorusu soruldu. İşte Kemal Kılıçdaroğlu'ndan gelen o yanıt.

 
 CHP lideri Kemal Kılıçdaroğlu AK Parti ile koalisyon açıklamasında bulundu.Kılıçdaroğlu'na Ak Parti ile koalisyon mümkün mü sorusu soruldu. İşte Kemal Kılıçdaroğlu'ndan gelen o yanıt.

CHP lideri Kemal Kılıçdaroğlu AK Parti ile koalisyon açıklamasında bulundu.Kılıçdaroğlu'na AK Parti ile koalisyon mümkün mü sorusu soruldu. İşte Kemal Kılıçdaroğlu'ndan gelen o yanıt.  CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, partisinin grup toplantısının ardından Baykal’ın adaylığıyla ilgili soruları yanıtladı. “Baykal’ın adaylığının bir CHP-AK Parti koalisyonunun ilk işaretleri olduğu yönünde kanaat ve iddialar var” sözünü yanıtlayan Kılıçdaroğlu, Hürriyet'in haberine göre şu şekilde konuştu; "BAYKAL'IN ADAYLIĞININ KOALİSYONLA ALAKASI YOK" “Bu konunun koalisyon ile yakından uzaktan alakası yok. Milletvekillerinin tercihiyle ilgili bir durum söz konusu. Her partiden destek alacağına inanıyoruz. Bu konunun koalisyon pazarlığının parçası olarak görülmesi doğru değil. Şahsen de söylüyorum böyle de görülmemeli.” Kılıçdaroğlu, Baykal’ın Cumhurbaşkanı Erdoğan ile görüşmesi konusunda izin almak için kendisine telefon ettiği ve arama kayıtlarını kendisinin önüne koyduğu yönündeki haberler için de şu değerlendirmeyi yaptı: "ARAMA KAYITLARI İDDİASI ASPARAGAS" “Tamamen asparagas. En azından bunun böyle olmadığına 130 milletvekili de tanıklık etti. Benim Sayın Baykal ile yaptığım ikili görüşmede de bu konu hiçbir şekilde geçmedi.” "AK PARTİ İLE KOALİSYON İHTİMALİ ZAYIF" Kılıçdaroğlu, “Peki bu adaylıktan bağımsız olarak bir AKP-CHP koalisyonu mümkün mü” sorusuna ise “Şahsen zayıf ihtimal görüyorum” yanıtını verdi. Kılıçdaroğlu, “Baykal’ın adaylığı sonrası da mı durum aynı” sorusunu da “Evet, çünkü koalisyon farklı, bu farklı” diye yanıtladı. Kılıçdaroğlu, Baykal’ın Erdoğan ile yaptığı görüşmede Meclis Başkanlığı ve koalisyonun konuşulup konuşulmadığı konusunda ise “AKP ile de Cumhurbaşkanı ile de bu konularda teması olmamış, konuşmamış” dedi.

Kaynak:
Etiketler : ,
Yorum Yaz
Bu habere hiç yorum yapılmamış. İlk yorum yapan siz olun!

VİDEO GALERİ



YAZARLAR

  • Alptekin DaşargölAlptekin DaşargölTest
  • Üretken İnsanlarÜretken İnsanlarBir Dünya Yaratır Kadın
  • Özcan SaralÖzcan SaralCemaatin Vurucu Timi
  • Nurcan CanpulatNurcan CanpulatSiyaset ve sektörel gözlem
Alptekin DaşargölTest

FOTO GALERİ

Kapat