facebook twitter googleplus

Kızılkaya,“hayat devam ediyor, kendisinin dünyadan ve siyasetten haberi yok.”

Politika

2018-07-13 17:42:49
Kızılkaya,“hayat devam ediyor, kendisinin dünyadan ve siyasetten haberi yok.”
İLGİLİ HABERLER
İletişim-Bilişim Devrimi


Zeynel Kızılkaya ya Kara mizah olarak anlatım açıklamamızda Sayın Kılıçdaroğlu üzerinden, hayat devam ediyor, kendisinin dünyadan ve siyasetten haberi yok.

Zeynel Kızılkaya' ya Kara mizah olarak anlatım açıklamamızda Sayın Kılıçdaroğlu üzerinden, hayat devam ediyor, kendisinin dünyadan ve siyasetten haberi yok.

CHP Ümraniye ilçe başkanı Zeynel Kızılkaya’nın 16.ayında yaptığı başkanlık sürecinde basına karşı tutumu üzerine Haberin Sesi gazete imtiyaz sahibi ve genel yayın yönetmeni Alptekin Daşargöl ve gazeteci arkadaşımız Teoman Devrim ile yaptığımız sohbet niteliğinde ki açıklamamız.

CHP Ümraniye ilçe başkanı Zeynel Kızılkaya’ya seçim sonrasını nasıl değerlendiriyorsunuz diye, gazeteci arkadaşımız Teoman Devrim röportaj amaçlı,makamına anketli kapalı soru zarf içerisinde bırakılmasının sonrasındakısa süreliğine dışarı çıkmasının ardından tekrar makamına gidildiğinde, işlerinin yoğun olduğunu, yanıt veremediğini açıkladı.

Bende bunun üzerine esprili yorumum olarak: görsel medyadan muhabir CHP Genel başkan Kemal Kılıçdaroğlu yanına giderek Rus uçağı düştü bu hususta ne düşünüyorsunuz? Efendim açıklamasını yaparmısınız?

Kılıçdaroğlu, “Evladım benimle uğraşma biz Türkiye’de illerde, ilçelerde Ankara’da kongreler yaptığımız için Türkiye ve dünya meselesiyle ilgilenemeyiz, çok yoğunuz. Şaka bir yana genel başkan yoğun olarak yurt içi ve yurt dışı uluslararası parti siyasi görüşlerini kamuoyu ile paylaşmakta, her hangi bir gazete muhabirinin yönelttiği soruyu yanıtsız bırakmamıştır.

Zeynel Kızılkaya'ya Kara mizah olarak anlatım açıklamamızda Sayın Kılıçdaroğlu üzerinden, hayat devam ediyor, kendisinin dünyadan ve siyasetten haberi yok.

Bir de bunlara siyasi parti başkanları deniliyor.

Gazete muhabirleri olarak Ümraniye’de veya her nereye gidersek insanlar, kurum veya sokakta şunu da yaz bunu da yaz sözleriyle eleştiriliyoruz. Bizde siz söyleyin biz yazalım diyoruz. Söyleyin yazalım dediğimiz halde söylemekten itina edip kaçan etrafımızda çok insan var.

Parti ilçe başkanlarına şu konuda ne düşünüyorsunuz? diye soru soruyoruz cevap alamıyoruz. Ondan sonrada şunu niye yazmıyorsun? Diğeri de adını ve fikrini söylemekten çekiniyor. Birde bunlara siyasi parti başkanları deniliyor.

 

 
Kaynak:
Etiketler : ,
Yorum Yaz
Bu habere hiç yorum yapılmamış. İlk yorum yapan siz olun!

VİDEO GALERİ



YAZARLAR

  • Alptekin DaşargölAlptekin DaşargölTest
  • Üretken İnsanlarÜretken İnsanlarBir Dünya Yaratır Kadın
  • Özcan SaralÖzcan SaralCemaatin Vurucu Timi
  • Nurcan CanpulatNurcan CanpulatSiyaset ve sektörel gözlem
Alptekin DaşargölTest

FOTO GALERİ

Kapat