facebook twitter googleplus

CHP Ümraniye İlçe Kadın Kolları Kongresi Ali Cengiz Oyunuyla Seçim Yapıldı

Politika

2018-07-13 17:43:53
CHP Ümraniye İlçe Kadın Kolları Kongresi Ali Cengiz Oyunuyla Seçim Yapıldı
İLGİLİ HABERLER
İletişim-Bilişim Devrimi


CHP Ümraniye ilçe başkanlığı kadın kolları olağan kongresi üç başkan adayları listeleri divan kurulunda aynı kişinin farklı iki ayrı isim kullanarak aynı zamanda divan da olmasıyla ali cengiz oyunuyla kongre başlatıldı.

CHP Ümraniye ilçe başkanlığı kadın kolları olağan kongresi üç başkan adayı Melek Yılmaz, Faketa Davutoğlu Yerli ve Gülcan Temiz Bila’nın divana verilen listelerde aynı kişinin farklı kişiymiş gibi iki ayrı isim kullanarak iki listede de yer almasıyla ve bu kişinin aynı zamanda divan da olmasıyla ali cengiz oyunuyla kongre başlatıldı.

CHP Ümraniye ilçe başkanlığı kadın kollarının düzenlediği kongreyi yürütecek tarafsız bir divan başkanı, bir başkan yardımcısı, iki yazman üyeden oluşan divan kurulu oluşur, oysaki divan kurulunda görev yapan ayrı isimlerle ayrı aday listelerinde farklı isimler adı altında farklı kişilermiş gibi ali cengiz oyunuyla seçim yapıldı.

 Gündeme uyulmayarak kadın kolları başkanı Gülcan Temiz Bila ve sonrasında atanan Fatma Kemahlıoğlu tarafından faaliyet ve hesap raporlarının sunumu sürecinde açıklama yapılmadığı iddia edildi.

Üç adayın listesinde de çaprazlama  aynı isimler yer almakta.

Aynı insan ayrı isimlerde divan kurulunda görev yapmakta olan ve aday listelerinde de yer alan Zerrin Haşmet, Nefize Zerrin Helvacıoğlu adını kullanarak tarafsızlık ilkesine uyulmadığı iddia edildi.

CHP Ümraniye ilçe başkanlığı kadın kolları düzenlediği kongrede bir dönem önce atamayla göreve getirilen kadın kolları başkanı Gülcan Temiz Bila yönetiminden istifalar nedeninden dolayı görevden düşmesiyle yerine atanan kadın kolları başkanı Fatma Kemahlıoğlu getirildi.

Kongre divanına verilen aday listelerinde Gülcan Temiz Bila başkan adayı Faketa Davutoğlu Yerli iki asil listede aynı isimleri olan fakat farklı isim ile Faketa Davutoğlu’nun listesinde Zerrin Haşmet, Gülcan Temiz Bila’nın listesinde Nefize Zerrin Helvacıoğlu yazılı olduğu halde ve divan kurulunda da görev yapması diğer üçüncü adayı Melek Yılmaz’a karşı kongre yönetmenliğine ve tarafsızlık ilkesine uyulmadığı iddia edildi.

CHP Ümraniye ilçe başkanlığı kadın kolları başkan adayı Gülcan Temiz Bila diğer başkan adayı Faketa Davutoğlu Yerli iki listede de il kadın kolları delege adaylarında da aynı isimlerin yer aldığı görüldü.

Faaliyet ve hesap raporlarının sunumu ve aklama yapılmadı

CHP Ümraniye ilçe başkanlığı atamasıyla ilçe kadın kolları başkanlığı Gülcan Temiz Bila başkanlık yaptığı süreçteki faaliyetlerde Ihlamurkuyu mahallesinde başak düğün salonunda partililere verilen ücretli kahvaltıda ve içeriğinde düzenlenilen sergide kadın kollarına gelir elde edilme amaçlı bağış toplanıldı. Ayrıca İstanbul 1.Bölge 26.dönem milletvekili adaylarından da bağış toplanılma adına gelir gider konusunda kadın kolları sayman ve kadın kolları başkanı Gülcan Temiz Bila açıklama faaliyet raporu okunmayarak, aklama yapılmadan kongre seçimi yapılarak güven tazeleyerek şaibe ile kadın kolları başkanı Gülcan Temiz Bila oldu.

 

Haber : Nurcan CANPULUT

Kaynak:
Etiketler : ,
Yorum Yaz
Bu habere hiç yorum yapılmamış. İlk yorum yapan siz olun!

VİDEO GALERİ



YAZARLAR

  • Alptekin DaşargölAlptekin DaşargölTest
  • Üretken İnsanlarÜretken İnsanlarBir Dünya Yaratır Kadın
  • Özcan SaralÖzcan SaralCemaatin Vurucu Timi
  • Nurcan CanpulatNurcan CanpulatSiyaset ve sektörel gözlem
Alptekin DaşargölTest

FOTO GALERİ

Kapat