facebook twitter googleplus

Ekrem İmamoğlu,“Çünkü bizim derdimiz İstanbul’un kötü gidişine hep birlikte dur demek.”

Politika

2019-02-17 21:21:05


CHP Büyükşehir Belediye başkan Adayı Ekrem İmamoğlu gittiği her yerde büyük coşku ile karşılanıyor. Ataşehir’de Battal İlgezdi, Ümraniye’de ise Cafer Aktürk’le birlikte esnaf ziyaretleri yapan Ekrem İmamoğlu, İYİ Parti Ümraniye ilçe başkanlığı ziyaretinde;“Bana anketleri sorana gülen yüzüme bakın sonuçları görürsünüz diyorum” diyerek partililerinin sakin ve güler yüzlü olmalarını istedi.

 

 

CHP İstanbul Büyük Şehir belediye başkan adayı Ekrem İmamoğlu adaylığının açıklanmasıyla gittiği her ilçede büyük coşkuyla karşılanıyor. Seçim çalışmalarının devamında hafta sonu programında Ataşehir’de Battal İlgezdi, Ümraniye’de ise Cafer Aktürk’le birlikte esnaf ziyaretleri yapan İmamoğlu Ümraniye’de esnaf ve STK’ları ziyaret ederek, partisinin projelerini açıklayarak CHP Ümraniye Belediye başkanı Cafer Aktürk’ün desteklenmesini önemle vurgulayarak Büyükşehirde ve Ümraniye’de 2B ve imar sorunlarını çözeceğiz açıklamasını yaptı.

CHP İstanbul Büyük Şehir belediye başkan adayı Ekrem İmamoğlu, CHP Ümraniye ilçe başkanı İrahim Cankıran, İYİ Parti Ümraniye ilçe başkanı Yakup Fındık partililer ve vatandaşlarla birlikte Ümraniye’de hafta sonları kurulan halk pazarının ziyaret sürecinde pazar tezgâhının üstüne çıkarak kısa bir konuşmasında önemli açıklamalarda  bulundu.Miting havasında devam eden konuşmasında pazarcı esnafların sorunları ve pazarda gelen vatandaşların sorunlarını dinleyerek partisinin tüm çözümsel projelerini açıklayarak coşkulu alkışlarla sonlandı.

 CHP İstanbul Büyük Şehir belediye başkan adayı Ekrem İmamoğlu İYİ Parti ilçe başkanlığını ziyaret sürecinde ilçe başkanlığında partililer ve vatandaşlar tarafından coşkuyla karşılandı.

İYİ Parti Ümraniye ilçe başkanlığı açılış konuşmasını İYİ İstanbul İl Başkanı Buğra Kavuncu ve Ekrem İmamoğlu’nun kısa konuşmalar sonrası CHP Ümraniye Belediye Başkan Adayı Cafer Aktürk ve İYİ Parti’nin Ümraniye İlçe Başkanı Yakup Fındık, bölge milletvekilleriyle birlikte seçim çalışmalarına devam ettiler.

 

 

Buğra Kavuncu ,“İstanbul teşkilatları olarak bu sözü verdik. Ekrem İmamoğlu İstanbul’da her ilçe ve sokağa giderse daima yanındayız.”      

İYİ Parti İstanbul İl Başkanı Buğra Kavuncu, Biz Türkiye genelinde her  ilinde, ilçesinde ve İstanbul’da CHP’siyle güç birliği yaptık. Güç birliği açıklanıldığı süreçte, her ilçede oturuyoruz, bu güç birliği detaylarını konuşuyoruz hiçbirimizin aklından çıkarmadığı realite Ekrem İmamoğlu’nu İstanbul belediye başkanlığı bizlerin ilk büyük ve en önemli önceliğimizdir. İstanbul’un birçok ilçesinde güç birliği yaptık. Burada teşkilatımıza, CHP İlçe örgütüne ve Belediye başkan adayımıza hepsine teşekkür ediyorum. Çünkü Ümraniye’deki yapılan güç birliği bütün İstanbul’da örnek olacak niteliktedir.

İnşallah Ekrem İmamoğlu 31 Mart gecesi İstanbul büyükşehir belediye başkanlığı koltuğuna oturacak, bütün İstanbul teşkilatları olarak bu sözü verdik. İstanbul’da her ilçe ve sokağa giderse daima yanındayız.”Açıklamalarını yaptı.

Ekrem İmamoğlu,“Çünkü bizim derdimiz İstanbul’un kötü gidişine hep birlikte dur demek.”    

CHP İstanbul Büyükşehir Belediye başkan adayı Ekrem İmamoğlu, “Bu güneş iki partinin çok kıymetli ittifak süreci ile Türkiye tarihinin en kıymetli kuruluşların belirleyecek olan yerel seçim olacak. Bu kıymetli adımlar zihinlerde kalır, bu kıymetli tasarruf gücü zihinlerde kalarak, tarihe yazılır. Yarınlarda konuşulan bu olur. Çünkü bizim derdimiz İstanbul’un kötü gidişine hep birlikte dur demek. İstanbul için birlikte ve omuz omuza çalışacağız.

Ekrem İmamoğlu,“Ümraniye ve İstanbul’u kazanmak üzere hepimize hayırlı olsun.”

Biz iki ittifak partiyiz, iyi biliyoruz ki İstanbul’da yaşayan herkesin oyuna talibiz. İstanbul’da yaşayan herkesin oyunu alma yolunda herkesin elini sıkan dinleyen derdini anlamaya çalışan, çözümümüzü anlatan hemşerilerim ve yol arkadaşlarımız olmanızı istiyorum. Kimseyle münakaşa etmeyelim, kimseyle tartışmaya girmeyiniz, kasıtlı olarak sizleri gerginleştirmek, kızdırmak isteyebilirler, dinleyin yolunuza devam edin. Milletimiz kavgadan usanmıştır, kavga dili kullananlardan da usanmıştır. İnanın ki bu kardeşiniz kavga etmeyecek ve ettirmeyecek. Projelerimizi anlatın ama kavga etmeyin. Yüzünüzde daima tebessüm olsun. Tebessüm saygıyı ve sevgiyi temsil eder.

Bana dediler ki anketler nasıl? Bende dedim ki yüzüme bakın, sizinde yüzünüz gülsün, size bakanlara da yüzüme bakın diyebilirsiniz. Güler yüz sevginin ve saygının simgesi olsun,iyi ahlak,sevgi ve saygı kazansın.Ümraniye ve İstanbul’u kazanmak üzere hepimize hayırlı olsun.”Açıklamalarını yaptı.    

 

      

 

Kaynak:
Etiketler : ,
Yorum Yaz
Bu habere hiç yorum yapılmamış. İlk yorum yapan siz olun!

VİDEO GALERİ



YAZARLAR

  • Alptekin DaşargölAlptekin DaşargölTest
  • Üretken İnsanlarÜretken İnsanlarBir Dünya Yaratır Kadın
  • Özcan SaralÖzcan SaralCemaatin Vurucu Timi
  • Nurcan CanpulatNurcan CanpulatSiyaset ve sektörel gözlem
Alptekin DaşargölTest

FOTO GALERİ

Kapat