facebook twitter googleplus

Dünyada Bir Dikili Ağacım Olsun

Politika

2018-06-25 17:50:26


İŞKUR ‘Hatıra orman ağaçlandırması’kapsamında düzenlenilen etkinlikle, bin adet çam ağacı Çavuşbaşın’da Türkiye İş Kurumu Genel Müdürlüğü İstanbul Çalışma ve İş Kurumu Ümraniye İŞKUR Şube Müdürü Yaşar Efiloğlu tarafından organize edilerek dikildi.

 
 

 

‘Dünyada bir dikili ağacım olsun’ mantığı ile Ümraniye İŞKUR , ‘Hatıra orman ağaçlandırması’kapsamında düzenlenilen etkinlikle, bin adet çam ağacı Çavuşbaşı mevkiyin’de Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanlığı Türkiye İş Kurumu Genel Müdürlüğü İstanbul Çalışma ve İş Kurumu Ümraniye İŞKUR Şube Müdürü Yaşar Efiloğlu tarafından organize edilerek dikildi.

Beykoz ilçe belediye başkanlığı tarafından, Kanlıca orman işletme müdürlüğünden tahsis edilerek Çam ağacı fideleri dikimi gerçekleştirildi.

İŞKUR Ümraniye ağaç dikim günü kurum merkezinde sabah kahvaltı sponsorluğunu İstanbul Tüm Memur Sen 9.Nolu Şube başkanı Turgut Denizli yaptı. Verilen kahvaltı sonrasında ağaç dikim yerine müdürler ve personelle birlikte gidildi.

İŞKUR İstanbul il müdür yardımcıları Yusuf Uzun, Süleyman Çelik, Tuzla İŞKUR iş ve meslek danışmanı Erdi Köse, Kadıköy İŞKUR şefi Turgay Özgün, Ümraniye ilçe seçim kurulu başkanı Necati Avşar, SGK Ümraniye şube müdürü Coşkun Bilgin, Kanlıca orman işletme şefi Haşim Koyunoğlu, İŞKUR Ümraniye çalışanları ve aileleriyle birlikte vatandaşların katılımıyla ağaç dikimi Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanlığı Türkiye İş Kurumu Genel Müdürlüğü İstanbul Çalışma ve İş Kurumu İl Müdürlüğü Ümraniye  Hizmet Merkezi ‘Hatıra orman ağaçlandırması’tabelası asılarak sonlandı.

Dünyada Bir Dikili Ağacım Olsun

Dünyada bir dikili ağacım olsun mantığı ile düzenlenilen ağaç dikimi hakkında açıklamasında Ümraniye İŞKUR Şube Müdürü Yaşar Efiloğlu, “Dünyada bir dikili ağacım olsun mantığı ile bin adet çam ağaç dikim amacı baharın gelmesi nedeniyle gelecek nesillerimizin çam ağacı altında dinlenmeleri için dikimini kurum müdürlerimiz ve birim şeflerimizle birlikte çalışan tüm personel aileleriyle, Ümraniye’mizde ve Beykoz kurum müdürleriyle burada güzel temiz orman havanında iyi olması nedeniyle çam ağacı fidesi dikim gerçeleştırmek amacıyla bugün buradayız.”dedi. Katkı sağlayan kurum müdürlerine ve personele teşekkür etti.

Bu Gibi Farklı Sosyal Etkinliklerimiz Devam Edecek

Havanında güzel olmasını fırsat bilen İŞKUR çalışanları etkinlik kapsamında güzel bir gün yaşama fırsatı buldular. Ailelerle birlikte fidan dikimi yapan çocuklarının mutluluğu ise görülmeye değerdi. Çocuklar bu sayede doğanın önemini de kavramış oldular. İŞKUR Ümraniye Şube Müdürü Yaşar Efiloğlu katılımcılarla birlikte hatıra fotoğrafı çekildikten sonra yaptığı açıklamada ağaçlandırmanın öneminden bahsederek açıklamasında devamında İŞKUR Şube Müdürü Yaşar Efiloğlu kurumumuz olarak ileriki süreçlerde hafta sonları personelimizle birlikte piknikler ve benzeri etkinikler yapılacağının önemle vurgulayarak konuşmasının sonuda Efiloğlu, “Biz İŞKUR olarak bu gibi konulara duyarlıyız. Bu gibi farklı sosyal etkinliklerimiz devam edecektır”dedi.         

Kaynak: https://www.mynet.com/istanbul-a-kar-mi-geliyor-meteoroloji-den-marmara-icin-son-dakika-uyarisi-110104561338
Etiketler : ,
Yorum Yaz
Bu habere hiç yorum yapılmamış. İlk yorum yapan siz olun!

VİDEO GALERİ



YAZARLAR

  • Alptekin DaşargölAlptekin DaşargölTest
  • Üretken İnsanlarÜretken İnsanlarBir Dünya Yaratır Kadın
  • Özcan SaralÖzcan SaralCemaatin Vurucu Timi
  • Nurcan CanpulatNurcan CanpulatSiyaset ve sektörel gözlem
Alptekin DaşargölTest

FOTO GALERİ

Kapat