facebook twitter googleplus

Cankurtaran; TBMM’sinde sizlerin sesi olarak çözümlenmesi için birim kurularak sesiniz duyurulmuş olunacaktır

Politika

2018-07-13 17:50:45
Cankurtaran; TBMM’sinde sizlerin sesi olarak çözümlenmesi için birim kurularak sesiniz duyurulmuş olunacaktır
İLGİLİ HABERLER
İletişim-Bilişim Devrimi


“ Yerel basının sorunlarını TBMM’sinde sizlerin sesi olarak çözümlenmesi için birim kurularak sesiniz duyurulmuş olunacaktır ” dedi.

 
 

 

 CHP Genel başkan yardımcısı Yasemin Öney Cankurtaran İstanbul Anadolu yakası Maltepe ilçesinde balıkçı restorant Metin Kaya’nın yerinde bölgede yayın yapan yerel basın temsilcilerinin sorunları çözümlenmesi konusunda projeler üretilmesi önerileri üzerine kahvaltı düzenlendi.
 
 

 

Kahvaltı yapıldıktan sonrası CHP Genel başkan yardımcısı Yasemin Öney Cankurtaran kısaca kendisini tanıttıktan sonra partisi adına yerel sarı basın kartı ve özlük haklar sorunları ve bu sorunların çözümlenmemesi konularını dinledi. Yerel basın temsilcilerinin projeleri üzerine ileriki kısa zaman sürecinde daha geniş kapsamlı çalıştay toplantılar yapılması, İstanbul’da üç bölgede yerel gazetecileri dinleyerek email ile yazışmalar yapılarak, proje önerileri sonrası ortaya çıkan proje önerilerini 3 ana başlıkta parti merkezinde kararı alınması sonrasında TBMM’ne taşınarak çözümlenmesi için yasal statüye getirilmesinin çalışmalarını başlatılmasının sözünü açıklayarak karşılıklı konuşmalarla, topku fotoğraf çekilme ile kahvaltı sonlandı.

 

 

“Türkiye’de sosyal ve siyasi bilimler ,politikalara algı yönetimi eğitimi partim iktidar olduğunda uygulamaya geçilecektir.”

Partisi iktidar olduğunda politikaları olarak ilk projelerini açıklamasında Yasemin Öney Cankurtaran “İleriki süreçte etnik kimlik, din üzerinde siyaset yapılacağını görerek çalışmalar yaptım. Algı üzerine doktora tezi hazırlayarak terörle mücadele, sosyal ve siyasi bilimler politikalara algı yönetimi eğitimi alan Türkiye’de bilen birkaç kişiden birisi olarak, Türkiye’de ve dünyanın her yerinde sosyal politikalar üzerine akademik eğitimler alarak sosyal projeler yaptığını Türkiye’de partim iktidar olduğunda politikalarımızın ilk projelerinde uygulamaya geçilecektir.” açıkladı.

 

 

 

“ Türkiye’nin ciddi bir şekilde hukuk ve demokrasi sorunu vardır ”   

Dünya ve Türkiye üzerine siyasi açıklamasında Yasemin Öney Cankurtaran, “Dünyayı siyasi ve sosyolojik anlamda ders alınmasında aldığım akademik eğitimleri almamda gezmede dünyayı tanıdım. Dünyanın her ülkesinde çok sorun var. Her sorun yerinde demokrasi zemininde çözülür. Geldiğimiz noktada Türkiye’de bu sorunu yerleştikçe daha da derinleştiğini, demokrasi sorunu Türkiye’nin en büyük sorun olduğunu, çünkü demokrasiyle birlikte hukuk sorununu yanında getirdiğini gördüm. CHP’si olarakta bu iki sorunu sadece CHP’si tarafından çözülebileceğidir. Türkiye’nin ciddi bir şekilde hukuk ve demokrasi sorunu vardır. CHP’si iktidar olacağına inanıyorum ve sizlerin desteği ile iktidar olacağız.”

 

 

 

“Yerel basın sorununu TBMM’sine taşınarak, sizlerin sesi olarak çözümlenmesi için uğraşılarak sesiniz duyurulmuş olunacaktır ”

Yerel basının sorunları açıklamasında Yasemin Öney Cankurtaran, “Yerel basının sorunlar Türkiye genelinde çözümlenmemesi noktasında ilk çalışmamızı bölgemizde sizlerle birlikte kahvaltı yaparak, sorunlarınızı yerinde proje önerilerinizi dinleyerek, ileriki kısa zaman sürecinde tekrar bir arada çalışmaların çalıştay toplantıları yapılarak, sizlerin sorunları hakkında birkaç madde düzenlemesiyle kanun teklifi hazırlanılarak TBMM’sine taşınarak, sizlerin sesi olarak, çözümlenmesi için yerel basın birimi kurularak sesiniz duyurulmuş olunacaktır ” dedi.

 

 

 

 
Kaynak:
Etiketler : ,
Yorum Yaz
Bu habere hiç yorum yapılmamış. İlk yorum yapan siz olun!

VİDEO GALERİ



YAZARLAR

  • Alptekin DaşargölAlptekin DaşargölTest
  • Üretken İnsanlarÜretken İnsanlarBir Dünya Yaratır Kadın
  • Özcan SaralÖzcan SaralCemaatin Vurucu Timi
  • Nurcan CanpulatNurcan CanpulatSiyaset ve sektörel gözlem
Alptekin DaşargölTest

FOTO GALERİ

Kapat