facebook twitter googleplus

30 Mart Akşamı Ümraniyede İktidar Olacağımızı, Ümraniye’yi Bundan Sonra Hep Birlikte Yöneteceğiz

Politika

2018-07-13 14:58:48
30 Mart Akşamı Ümraniyede İktidar Olacağımızı, Ümraniye’yi Bundan Sonra Hep Birlikte Yöneteceğiz
İLGİLİ HABERLER
İletişim-Bilişim Devrimi


Sacit Eyüpoğlu,“Sizlerinde bizlere verdiğiniz destekten dolayı 30 Mart akşamı Ümraniyede iktidar olacağımızı, Ümraniye’yi bundan sonra hep birlikte yöneteceğiz, Ümraniyede Viportlara reklam vermeden, reklam paralarını daha değişik alanlara da insanla

CHP Ümraniye Belediye başkan adayı Sacit Eyüboğlu’nu Benzin Caffe ortaklarından ve DYP İstanbul il başkan yardımcısı Davut Çakmak yerel seçimlerde çevresiyle birlikte destekleme amaçlı kahvaltı düzenledi. Kahvaltıya CHP İlçe Başkanı Nurkal Dedetaş, Belediye meclis üyesi aday adayları İlyas Hayal, Nevzat Yıldırım katıldı. Kahvaltı açılış konuşmasını Benzin Caffe ortaklarından Davut Çakmak, CHP Ümraniye İlçe başkanı Nurkal Dedetaş, CHP Ümraniye belediye başkan adayı Sacit Eyüboğlu kısa açıklamalar sonrasında katılımcıların sorularını ve taleplerini dinleyerek partisini projelerini açıkladı.

Kahvaltı açılış konuşmasını Benzin Caffe ortaklarından Davut Çakmak, “Bizler Ümraniye’de hemşerileri olarak burada çevremizdeki insanlarımızla kısmen tanışarak başlanılan çalışmalarımızın neticesinde tanışma kahvaltı düzenlenildi.”Dedi.

Bu Yolculukta Sizlerle Yol Arkadaşlığı Yapmak İstiyoruz

Açıklaması Sonrasında CHP Ümraniye ilçe başkanı Nurkal Dedetaş, “ 1965 yılından bugüne Ümraniye’de yaşıyorum. Ümraniye’mizin daha iyi ve güzel yönetilerek, daha güzel nefes alılabilinir halde hep beraber el elle birlikte yönetmek için yola çıktık. Bu yolculukta sizlerle yol arkadaşlığı yapmak istiyoruz. Bizim önerilerimiz, sizin görüşleriniz, sizin Ümraniye hakkındaki bizlere verebileceğiniz her türlü mesaj, öneri bizim için yol haritamızı belirlemede belge olacaktır. Bunları sizlerden bekliyorum. Bizleri bir araya getiren Davut Arkadaşa teşekkür ediyorum. Daha aydınlık, huzurlu daha iyi Ümraniye yaşanabilir dileği ile sevgi ve selamlarımı sunuyorum ”dedi.

CHP Ümraniye belediye başkan adayı Sacit Eyüboğlu kısaca kendisini tanıtmasında Sacit Eyüboğlu, “Ben 30 yılılık Ümraniyeliyim. Ümraniye’de ticaretle uğraştım. Ümraniye’de Trabzonlular derneğini 20 yıldır başkanlığına devam etmekteyim. Eyüboğlu Eğitim ve kültür vakfı kurucularından ve başkanlığına da devam etmekteyim. THY Ümraniye, Sançaktepe, Çekmeköy, Şile ilçelerinin şube bölge başkanlığını halen yürütmekteyim.”

30 Mart Akşamı Ümraniyede İktidar Olacağımızı, Ümraniye’yi Bundan Sonra Hep Birlikte Yöneteceğiz,

Siyasi olarak açıklamasında Sacit Eyüboğlu, “ Türkiye’nin gelmiş olduğu noktayı hepimiz birlikte endişe ile izlemekteyiz. Ama biz Ümraniyede hiç kimseyi ötekileştirmeden, hep beraber  %50’i değil % 100’ü kucaklayarak, özelikle kadınlarımızı ve gençlerimizi sosyal kültürel anlamda daha geniş alanlar imkânlar oluşturmak için biz Ümraniyede göreve talibiz. Sizlerinde bizlere verdiğiniz destekten dolayı 30 Mart akşamı Ümraniyede iktidar olacağımızı, Ümraniye’yi bundan sonra hep birlikte yöneteceğiz, Ümraniyede Viportlara reklam vermeden, reklam paralarını daha değişik alanlara da insanların daha güzel yaşayabileceği alanlarda kullanmak şartıyla hizmet verilecek.”Açıklama yaptı.

Kaynak:
Etiketler : ,
Yorum Yaz
Bu habere hiç yorum yapılmamış. İlk yorum yapan siz olun!

VİDEO GALERİ



YAZARLAR

  • Alptekin DaşargölAlptekin DaşargölTest
  • Üretken İnsanlarÜretken İnsanlarBir Dünya Yaratır Kadın
  • Özcan SaralÖzcan SaralCemaatin Vurucu Timi
  • Nurcan CanpulatNurcan CanpulatSiyaset ve sektörel gözlem
Alptekin DaşargölTest

FOTO GALERİ

Kapat