facebook twitter googleplus

Ataşehir Ak Parti SKM’ Coşkuyla Açıldı

Politika

2018-07-13 15:02:44
Ataşehir Ak Parti SKM’ Coşkuyla Açıldı
İLGİLİ HABERLER
İletişim-Bilişim Devrimi


Müezzinoğlu, “Bundan Almanya, İngiltere, Yunanistan, Amerika rahatsız olabiliyor ama ey Kılıçdaroğlu, Bahçeli sen niye rahatsız oluyorsun? Muasır medeniyet seviyesini yakalamış bir Türk milletinden niye rahatsız oluyorsunuz, tuzaklar kuruyorsunuz, pl

 AK Parti Ataşehir İlçe Seçim Koordinasyon Merkezi Sağlık Bakanı Mehmet Müezzinoğlu, AK Parti İstanbul Milletvekilleri Erol Kaya ve Mehmet Domaç ile Ak Parti ilçe başkanı Mustafa Naim Yağcı, Ak Parti ilçe başkanı Av. Mustafa Naim Yağcı, Ak Parti İlçe başkan yardımcısı ve SKM başkanı Av. Şengül Karslı, AK Parti Ataşehir İlçe Belediye Başkan Adayı Av. Nimetullah Topu’nun ve partililerin katılımıyla coşkuyla seçim koordinasyon merkezi açıldı.

SKM açılış konuşmasını SKM başkanı Av. Şengül Karslı, Ak Parti ilçe başkanı Av. Mustafa Naim Yağcı,AK Parti Ataşehir İlçe Belediye Başkan Adayı Av. Nimetullah Topu, İstanbul Milletvekilleri Erol Kaya ve Mehmet Domaç, Sağlık Bakanı Mehmet Müezzinoğlu açıklamalar sonrasında açılış kurdelesi kesilerek açılış coşkulu alkışlarla sonlandı.

30 Martta Önce Ataşehir, İstanbul ve Sonrası Tüm Türkiye’yi Birlikte Aydınlatacağız

SKM açılış konuşmasını SKM başkanı Av. Şengül Karslı, “Slogan yarışması yaptık. Belediye Başkan adayımız Av. Nimetullah Tapu’yu Ataşehiri emanet ettiği gün, belediye meclis üyesi aday adaylarını mikrofondan görüntülerinizdeki gecen profili ifade ettiniz. Her biriniz beş yılık Ataşehir yönetmek için bir kısminiz ağıt yaktınız, bir kısmınız geleceğinizin ümitlerini sözlerini tutunuz. Her birinizin Ataşehir için derdi ve sözü vardı. Bu sorunları çözmek için burada çalışmalarımız sonrasında 30 Martta önce Ataşehir ilçede, İstanbul da ve sonrası tüm Türkiye’yi birlikte aydınlatacağız.”Açıklama yaptı.  

Biz Milletin Dertlerini Dert Edindik
Sağlık Bakanı Mehmet Müezzinoğlu, iktidarları boyunca da aynı odakların kendilerine tuzak kurduğunu vurgulayarak açılmasında Mehmet Müezzinoğlu,“Bundan Almanya, İngiltere, Yunanistan, Amerika rahatsız olabiliyor ama ey Kılıçdaroğlu, Bahçeli sen niye rahatsız oluyorsun? Muasır medeniyet seviyesini yakalamış bir Türk milletinden niye rahatsız oluyorsunuz, tuzaklar kuruyorsunuz, planlar yapıyorsunuz? Millet burada. Daha çok proje üretin, çalışın, milletin derdini daha çok paylaşın. Bu millet asla vefasızlık yapmaz ama siz milleti sevmiyorsunuz. Asla milletten yana olmadınız. Biz milletin dertlerini dert edindik.” Dedi.

AK Parti İstanbul Milletvekilleri Erol Kaya ve Mehmet Domaç açılışta yaptıkları konuşmalarda Ataşehir’in AK Parti belediyeciliğiyle tanışmasının zamanı geldiğini söyleyerek, Ataşehirlilerin Ataşehir Belediye Başkan Adayı Avukat Nimetullah Tapu’ya güveninin tam olduğunu burada heyecanın sabırsızlığını gözlenilmekte açıklama yaptılar.

Ataşehir Belediye Başkan Adayı Avukat Nimetullah Topu ise Ataşehir AK Parti teşkilatı ve parti üyeleri olarak seçime tam olarak hazır olduklarının açıkladı.

 

Kaynak:
Etiketler : ,
Yorum Yaz
Bu habere hiç yorum yapılmamış. İlk yorum yapan siz olun!

VİDEO GALERİ



YAZARLAR

  • Alptekin DaşargölAlptekin DaşargölTest
  • Üretken İnsanlarÜretken İnsanlarBir Dünya Yaratır Kadın
  • Özcan SaralÖzcan SaralCemaatin Vurucu Timi
  • Nurcan CanpulatNurcan CanpulatSiyaset ve sektörel gözlem
Alptekin DaşargölTest

FOTO GALERİ

Kapat