facebook twitter googleplus

Fındık,“31 Mart 2019’da yapılacak yerel seçime teşkilat olarak hazırız.”

Politika

2019-02-01 10:24:57


Türkiye ve Ümraniye genelinde ilçe yerel seçim çalışmalarını hızla sürdüren İYİ Parti, İstiklal Mahallesi Dolmabahçe caddesi no 2/4 deki yeni İlçe Başkanlığı binasının açılışını yoğun katılımla ve dualar okunarak gerçekleştirdi.

 

İYİ Parti Ümraniye ilçe başkanlık açılış törenine, İYİ Parti genel başkan yardımcıları Hayrettin Nuhoğlu, Berna Sukas, İstanbul İl Başkanı Buğra Kavuncu, İlçe Başkanı Yakup Fındık ve CHP İlçe Başkanı İbrahim Can Kıran ve ilçe başkan yardımcıları yönetim kuruluyla birlikte  Ümraniye Belediye Başkan aday adayları Sacit Eyüboğlu, Aysun Şengül ve Cafer Aktürk çok sayıda partili katıldı.

Fındık,“31 Mart 2019’da yapılacak olan yerel seçime teşkilat olarak hazırız.”

İYİ Parti Ümraniye ilçe başkanlık açılış töreni öncesi dua okunarak kurdele kesim sonrası açılış oldu.İlçe Başkanı Yakup Fındık kısa bir selamlama konuşması yaptı. Fındık, “ Hepiniz hoşgeldiniz bugün açılışını yaptığımız ilçe binasının hayırlara vesile olmasını temenni ediyorum hayırlı ve uğurlu olsun. 31 Mart 2019’da yapılacak olan yerel seçime teşkilat olarak hazırız ”dedi.

Nuhoğlu “Adil Seçim Sürecine Davet Ediyoruz ”

İyi Parti Genel Başkan Yardımcısı Nuhoğlu yaptığı açıklamada “İstanbul Ak Parti Belediye Başkan adayı olan Binali Yıldırım’ın devlet imkanlarıyla seçim sürecini sürdürmekte.Yıldırım ettiği yemine sahip çıkmalı, adil seçim sürecine davet ediyoruz ”dedi.

 

Nuhoğlu, “Yıldırım eğer ettiğin yemine birazcık saygınız varsa en kısa zamanda Meclis Başkanlığında İstifa edersin.”

İyi Parti Genel Başkan Yardımcısı Nuhoğlu Yıldırım’ın ettiği yemini çiğnediğini vurguladı mecliste şerefimiz ve namusumuz üzerine hepimiz yemin ettik. Cumhurbaşkanı dahil, peki ettiğimiz yeminin gereğini yapamıyorsak halkımız bize ne diyecektir buradan sesleniyorum ey Yıldırım eğer ettiğin yemine birazcık saygınız varsa en kısa zamanda Meclis Başkanlığında İstifa edersin yoksa şerefin namusun bir anlamı kalmaz ”dedi.

 

Kavuncu, “Mekanın Büyümesi Aynı Zamanda Partimizin Büyümesiyle de Eşdeğerdir.”

İYİ Parti İstanbul İl Başkanı Buğra Kavuncu açılış töreninde yaptığı konuşmada, daha önce Ümraniye ilçe teşkilatının küçük bir mekanda yer aldığını belirterek, Kavuncu, “Bugün yeni ve de daha büyük bir mekana ilçe teşkilatımızı taşıyarak görkemli, rahat rahat çalışacağımız inşallah ülkemize ve milletimize hizmet edebileceğimiz güzel bir mekandayız. Mekanın büyümesi aynı zamanda partimizin büyümesiyle bence eşdeğerdir. İnşallah nasıl ki ilçe binalarımızı daha yeni daha büyük mekanlara taşıyorsak partimizi de önümüzdeki süreçte yavaş yavaş, büyüte büyüte iktidara taşıyacağız. Sabırla ve azimle bu noktaya geldikten sonra ben bundan sonra da partimiz istenilen noktaya geldiğini, gelmeye başladığını ve Türk siyasi tarihinde çok etkin olduğunu söyleyebiliriz. Özellikle mecliste verdiğimiz önergelerle arzu ettiğimiz ülkemizin menfaatine olan birçok kararında alınmasına vesile olunduğunu, bundan sonra da çok daha fazlasına da vesile olunacağına inanıyoruz” dedi.

 

Kavuncu“Ülke Menfaati Birinci Önceliğimiz.”

 

Mart yerel seçimine ilişkin açıklamalarına devam eden Kavuncu, “İstanbul’un ilçeleriyle ilgili nihai kararın verileceğini ve Türkiye’nin birçok ilinde Cumhuriyet Halk Partisi ile bir güç birliği yapıldı. İstanbul’un ilçeleriyle şu anda görüşmeler devam ediyor. Önümüzdeki bir hafta içinde nihai kararın verileceğini ve ortaya bir tablo çıkacağını umuyoruz. Biz hep ülke menfaatini birinci öncelik kabul ettik. Bu bağlamda bütün bu görüşmelerimizde şu anda Türkiye’yi yöneten zihniyetin bir an önce sadece hükümette değil yerel yönetimlerde de bulunduğu, yaptığı yanlışları bertaraf edecek gücü elimize geçirmemiz ve mümkün olduğu kadar fazla belediye almamız bizim en büyük hedefimizdir. Bu yolda da doğru adımların atıldığı kanaatindeyiz. İstanbul’da CHP’nin adayı Sayın Ekrem İmamoğlu bizim de adayımızdır. Bu güç birliğini en doğru biçimde sahaya da yansıtmak istiyoruz. Yeni ilçe binamızın merkezi hayırlı ve uğurlu olsun. Allah çıkmış olduğumuz bu kutlu davada bizi utandırmasın ”dedi.

 

 

 

Kaynak:
Etiketler : ,
Yorum Yaz
Bu habere hiç yorum yapılmamış. İlk yorum yapan siz olun!

VİDEO GALERİ



YAZARLAR

  • Alptekin DaşargölAlptekin DaşargölTest
  • Üretken İnsanlarÜretken İnsanlarBir Dünya Yaratır Kadın
  • Özcan SaralÖzcan SaralCemaatin Vurucu Timi
  • Nurcan CanpulatNurcan CanpulatSiyaset ve sektörel gözlem
Alptekin DaşargölTest

FOTO GALERİ

Kapat